szombat, december 20, 2014
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   
Text Size

Keresés az oldalon

image image image image image image image image
Onlinetv - Portál
Online tv - Hír tv
Online tv - Magyar Televízió tv M1 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Magyar Televízió tv M2 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Duna tv Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: letöltés
Online tv - Info 24 tv
Online tv - ATV Kattints az online adás gombra.
Online tv - Fix tv

Képek és videók

Skin választás

Mixxmag
prev next

Főcím A nap képe

onlinetvIngyen tv adások : online RTL klub, online RTL2, online Cool Tv, online Comedy Central, online Film+, online Sport1, online Sport2, online Viasat3, online M1, online M2.Ingyen tv műsorok.

Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

 
Move
-

On-line tv adások magyarul

Fo hireink

Index24 óra RSS

Időjárás koponyeg.hu

Rádió - Mp3
Infórádió hírek rss

 • Jelentős a torlódás a röszkei átkelőnél
  Az ünnepekre hazautazó, Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások miatt jelentős torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyen szombat délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
 • Az Egyesült Államok harckocsikat ad el Iraknak
  Korszerű harckocsik eladását hagyta jóvá az Egyesült Államok kormánya Iraknak. A pénteki washingtoni bejelentés szerint Irak a következő években 175 darab M1 Abrams típusú harckocsikhoz jut.
 • Több mint félmilliárdos útfejlesztés valósult meg Lengyeltóti és Balatonboglár között
  A Somogy megyei Lengyeltótit Balatonboglárral összekötő út 5,3 kilométeres szakasza európai színvonalúvá vált több mint 573,8 millió forintos uniós támogatással - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.
 • Dél-Afrikából üzent egy jeladós fehér gólya
  Csaknem 16 ezer kilométert tett meg kóborlásaival együtt egy magyar fehér gólya (Ciconia ciconaia). A fiatal madár a közismert, webkamerával is ellátott nagyhalászi gólyafészekből származik, de a Nógrád megyei Rimócról indult vándorútjára.
 • Így foghat ki az ünnepi fogásokon!
  Az ünnepek alatt sokan hajlamosak a túl sok evésre, az InfoRádió által megkérdezett dietetikus azonban hangsúlyozza: mindenben a mértékletesség a fontos; kellő körültekintéssel a magyaros fogások is beilleszthetőek az egészséges étrendbe.

On-line látogatók

Oldalainkat 128 vendég böngészi

Aktuális tv műsorok

TV újság

Hvg.hu Rss hírek

Bejelentkezés tagoknak

©2010 Onlinetv-Portál. Minden jog fenntartva.