péntek, január 30, 2015
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   
Text Size

Keresés az oldalon

image image image image image image image image
Onlinetv - Portál
Online tv - Hír tv
Online tv - Magyar Televízió tv M1 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Magyar Televízió tv M2 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Duna tv Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: letöltés
Online tv - Info 24 tv
Online tv - ATV Kattints az online adás gombra.
Online tv - Fix tv

Képek és videók

Skin választás

Mixxmag
prev next

Főcím A nap képe

onlinetvIngyen tv adások : online RTL klub, online RTL2, online Cool Tv, online Comedy Central, online Film+, online Sport1, online Sport2, online Viasat3, online M1, online M2.Ingyen tv műsorok. 
Move
-

On-line tv adások magyarul

Fo hireink

Index24 óra RSS

Időjárás koponyeg.hu

Rádió - Mp3
Infórádió hírek rss

 • Három forinthitel perben is halasztott a bíróság
  Február 13-ra halasztotta az elsőfokú határozat kihirdetését a Fővárosi Törvényszék a K&H Bank Zrt., az OTP Lakástakarék Zrt. és a Porsche Bank Zrt. által, a magyar állam ellen indított, forinthitel-szerződések tisztességességével kapcsolatos perekben pénteken.
 • Őrizetbe veszik a volt román miniszterelnök-helyettest
  Korrupcióval gyanúsítják Romániában Adriean Videanu volt gazdasági minisztert, korábbi miniszterelnök-helyettest, ezért elrendelték őrizetbe vételét - közölte pénteken a korrupcióellenes ügyészség (DNA).
 • Valóban fenyeget a szuperholokauszt?
  Csehországban sem ért egyet mindenki Milo¹ Zeman államfő keddi kijelentésével, amely szerint a világot egy újabb "szuperholokauszt" veszélye fenyegeti, és ezért egy nemzetközi fegyveres akcióra van szükség az ENSZ Biztonsági Tanácsának égisze alatt. A cseh külügyminiszter badarságnak nevezte az elnök szavait.
 • Változik az Árpád fejedelem útjának forgalmi rendje
  Pénteken 17 órától módosul a fővárosi II. kerületi Árpád fejedelem útja forgalmi rendje a budai fonódó villamoshálózat építése miatt. A Margit hídról lehajtóknak már nem kell korlátozásokra számítaniuk - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.
 • Németh Szilárd a Magyar Birkózó Szövetség új elnöke
  Németh Szilárdot választották meg elnöknek pénteken a Magyar Birkózó Szövetség tisztújító közgyűlésén.

On-line látogatók

Oldalainkat 140 vendég böngészi

Aktuális tv műsorok

TV újság

Hvg.hu Rss hírek

 • Embargó: még béna az orosz mozzarella
  Svéd hangzású márkanév, olaszos csengésű mozzarella – így próbálnak meg az orosz gyártók reagálni arra, hogy az európai élelmiszerek az embargó miatt nem jutnak el Oroszországba. A sajtójelentések szerint egyelőre ugyanakkor minőségben még elmaradnak európai...
 • Megjelent a nyilvánosság előtt a makadámdió-botrányban megalázott stewardess
  Bocsánatot kért a Korean Air légitársaság elnöke, amiért lánya a vállalat alelnökeként dührohamot kapott egy zacskó helytelenül felszolgált makadámdió miatt egy New Yorkból Szöulba induló repülőn. A gépnek vissza kellett fordulnia a kapuhoz, hogy a...
 • Elbúcsúztatták Buzánszky Jenőt
  Végső búcsút vettek pénteken Buzánszky Jenőtől, az Aranycsapat utolsóként elhunyt játékosától, aki január 11-én, nyolcvankilenc évesen távozott az élők sorából.
 • Lemondott Kurucz Éva kormányszóvivő
  Február elsejével távozik a kormányszóvivői posztról Kurucz Éva – közölte a Kormányzati Információs Központ pénteken. Kurucz Éva családi okokkal indokolta lemondását, amelyet Orbán Viktor elfogadott.
 • Fotó: Szijjártó ismét Colleen Bell-lel parolázott
  A miniszter az új amerikai nagykövettel adta át az Alcoa új csarnokát, és az amerikai-magyar kereskedelmi kapcsolatok virágzásáról beszélt. Colleen Bell szerint az amerikai vállalatok évi 400 millió forintos adót fizetnek itt.
 • Különleges sterilizálót kapott a vásárhelyi kórház
  Befejezték a hódmezővásárhelyi kórház központi épületének felújítását. A 896 millió forintos beruházást pénteken adták át.
 • Hurokkal fogott őzet - állatkínzásért felel
  Az 51 éves férfi a gyanú szerint rendszeresen vadászott hurokkal. Orvvadászat és állatkínzás miatt nyomoznak ellene.

Bejelentkezés tagoknak

©2010 Onlinetv-Portál. Minden jog fenntartva.