vasárnap, szeptember 21, 2014
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   
Text Size

Keresés az oldalon

image image image image image image image image
Onlinetv - Portál
Online tv - Hír tv
Online tv - Magyar Televízió tv M1 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Magyar Televízió tv M2 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Duna tv Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: letöltés
Online tv - Info 24 tv
Online tv - ATV
Online tv - Fix tv

Képek és videók

Skin választás

Mixxmag
prev next

Főcím A nap képe

onlinetvIngyen tv adások : online RTL klub, online RTL2, online Cool Tv, online Comedy Central, online Film+, online Sport1, online Sport2, online Viasat3, online M1, online M2.Ingyen tv műsorok.

Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

 
Move
-

On-line tv adások magyarul

Fo hireink

Index24 óra RSS

Időjárás koponyeg.hu

Rádió - Mp3
Infórádió hírek rss

 • Erdő Péter: az Európai Unióban nem divat a vallás
  Az Európai Unióban hivatalosan nem nagy divat a vallás, különösen nem annak a keresztény változata - mondta Erdő Péter bíboros, az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában.
 • Megint robbantottak Kairóban
  Pokolgép robbant vasárnap Kairó szívében, az egyiptomi külügyminisztérium bejáratánál. A merénylet következtében egy rendőr életét vesztette, további öt súlyosan megsebesült - jelentette az an-Níl nevű egyiptomi hírtévé.
 • Megdőlt a közbiciklik eddigi bérlési csúcsa
  Megdőlt a közbiciklik eddigi bérlési csúcsa, a tegnapi autómentes napon majdnem 6 ezren vették igénybe a Mol-Bubit. A ma is zajló autómentes hétvégén továbbra is sok érdeklődőre számít a Budapesti Közlekedési Központ.
 • A titkosszolgálat merénylet lehetőségére figyelmeztette a pápát
  Albániába érkezett Ferenc pápa. A Vatikán szerint a látogatással a katolikus egyházfő támogatni akarja a balkáni ország európai integrációját. Ferenc pápa szentmisét mutat be a tiranai Teréz anya téren, majd találkozik a keresztény felekezetek és más vallások képviselőivel.
 • Nem jutott uniós támogatás a zöldség-gyümölcs felesleg kivonásához
  Nem jutott támogatás a zöldség-gyümölcs felesleg kivonásához biztosított uniós forrásból a magyar pályázóknak - erősítette meg a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. A szervezet megismételte: a termelők megsegítésére szánt 125 millió eurós keretösszeg elfogyott, így a pályázatot Brüsszel szeptember 10-én felfüggesztette.

On-line látogatók

Oldalainkat 73 vendég böngészi

Aktuális tv műsorok

TV újság

Hvg.hu Rss hírek

 • MSZP: "Koncepciós eljárásokat" folytató ügyészt jelöl alkotmánybírónak a Fidesz
  A MSZP-s képviselők nem vesznek részt a három új alkotmánybíró-jelölt bizottsági meghallgatásán. Korábban is közölték, hogy színjátéknak tartják az eljárást. Ugyanakkor kifejtették a véleményüket mindhárom jelöltről.
 • Falus a korrupció felszámolását ígéri a budapestieknek
  Átláthatósági biztosi posztot hozna létre a fővárosban a baloldal közös főpolgármester-jelöltje. Falus Ferenc teljes transzparenciát ígér, közbeszerzési portált is létrehozna.
 • 55 fokban élni sokmilliós gázsiért
  Ön mit választana? Luxuskörülmények között, villákban, elkerített, őrzött városnegyedben élhet, olyan fizetése lesz, amiről Magyarországon a többség csak álmodik, a cég fizeti a gyerekének a tandíját, nyugdíjat is ad öregkorára, és egy sor más juttatást...
 • Feljelentik Matolcsy Györgyöt
  A Demokratikus Koalíció tesz feljelentés az MNB-elnök ellen az Eiffel Palace irodaház áron felülli megvásárlása ügyében. Az ellenzéki párt szerint ha a költekezés a jegybankelnök unortodox gazdaságpolitikájának a része, akkor azt lehet, hogy nem tanítani,...
 • A dalai láma dicsérte a kínai elnököt
  Hszi Csin-ping Indiában járt, ennek alkalmából Tibet szellemi vezetője dicsérte őt, mondván: erkölcsösebb és realistább elődeinél.
 • Középdöntőkkel és döntővel folytatódik a Nemzeti Vágta
  Középfutamokkal, elődöntőkkel és a döntőkkel folytatódik a hetedik Nemzeti Vágta versenyprogramja vasárnap a fővárosi Hősök terén.
 • Első európai útjára indult a pápa - meglepő a célpont
  Ferenc pápa Albánia európai integrációját szeretné elősegíteni azzal, hogy ezt az országot választotta első európai útja célpontjának. Látogatása előtt készülő terrorcselekményről érkezett figyelmeztetés, ezért az albániai túrát speciális biztonsági intézkedések kísérik.

Bejelentkezés tagoknak

©2010 Onlinetv-Portál. Minden jog fenntartva.