szerda, augusztus 27, 2014
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   
Text Size

Keresés az oldalon

image image image image image image image image
Onlinetv - Portál
Online tv - Hír tv
Online tv - Magyar Televízió tv M1 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Magyar Televízió tv M2 Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés Firefox böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: Letöltés toolbar builder
Online tv - Duna tv Chrome böngészőhöz, Windows7 és Windows 8 alatt: letöltés
Online tv - Info 24 tv
Online tv - ATV
Online tv - Fix tv

Képek és videók

Skin választás

Mixxmag
prev next

Főcím A nap képe

onlinetvIngyen tv adások : online RTL klub, online RTL2, online Cool Tv, online Comedy Central, online Film+, online Sport1, online Sport2, online Viasat3, online M1, online M2.Ingyen tv műsorok.

Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

Utazok.hu - Akciós, wellness szállásajánlatok. Üdüljön, nyaraljon, pihenjen, kapcsolódjon ki a lehető legkedvezőbb árakon!

Utazok.hu - Gyors, kényelmes szállásfoglalás. Hotelek, apartmanok, egyéb szálláshelyek ajánlatai egész Magyarországon online térképes keresővel.

Utazok.hu - Szállásfoglalás felsőfokon. Hotelek, apartmanok, egyéb szálláshelyek ajánlatai egész Magyarországon online térképes keresővel.

 
Move
-

On-line tv adások magyarul

Fo hireink

Index24 óra RSS

Időjárás koponyeg.hu

Rádió - Mp3
Infórádió hírek rss

 • Egy társaságcsoportba szervezik majd a villamosenergia-, a földgáz- és a távhő-közszolgáltatásokat
  A villamosenergia-, a földgáz- és a távhő-közszolgáltatásokat egy társaságcsoportba akarja szervezni a kormány a holding alapú közszolgáltatási rendszer részeként - az erről szóló kormányhatározat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.
 • A kormány bővítette a kiemelt közlekedési beruházások körét
  A kormány módosította az egyes közlekedésfejlesztési projektekkel összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról és az eljáró hatóságok kijelöléséről szóló rendeletét, ebben többek között bővítette a kiemelt közlekedési beruházások körét.
 • Az eladó fizetett az eladásért
  Egyetlen centért - 2,4 forintért - cserélt gazdát egy repülőgép-hordozó az Egyesült Államokban, ám még ez az összeg sem az eladót gazdagította, hanem a vevőt: az amerikai haditengerészet fizette ki azért, hogy megszabaduljon a kiselejtezett vasmonstrumtól.
 • Digitalizálták a jezsuiták egyik legjelentősebb, 272 ezer oldalas archívumát
  Befejeződött a jezsuiták egyik legjelentősebb archívumának digitalizálása Chilében, ahol egy három éve indult projekt keretében restaurálták, katalogizálták és tették elektronikus formában bárki számára elérhetővé az UNESCO által a 2003-ban a világemlékezet program részévé nyilvánított Jesuitas de América nevű 272 ezer oldalas gyűjteményt.
 • Megtörtént az első Segway-baleset Prágában
  Kitiltották a prágai Kampa-szigetről a Segwayt, miután atrocitás ért egy turistát, aki az önegyensúlyozó kétkerekű járművön közlekedett.

On-line látogatók

Oldalainkat 47 vendég böngészi

Utazok.hu - Akciós, wellness szállásajánlatok. Üdüljön, nyaraljon, pihenjen, kapcsolódjon ki a lehető legkedvezőbb árakon!

Aktuális tv műsorok

TV újság

Hvg.hu Rss hírek

 • Francia Egyetem létesül Szegeden
  Francia Egyetemet hoz létre a kormány a Szegedi Tudományegyetem keretein belül - erről kormányhatározat döntött.
 • Újabb stratégiai partnerre talált a kormány
  A kormány a külgazdasági és külügyminisztert hatalmazta fel, hogy stratégiai együttműködési megállapodást kössön a Takata Safety Systems Hungary Kft.-vel. A felhatalmazásról szóló határozat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.
 • Tízmilliárdot kap a Magyar Közút
  Tízmilliárd forintot csoportosít át a kormány a Magyar Közút Nonprofit Zrt-nek - áll a legújabb Magyar Közlönyben.
 • Videó: Ez a birkaszörny lehet a világ leggyapjasabbja
  A világ leggyapjasabb birkája lehet egy Ausztráliában talált elkóborolt példány, amelynek bundája nagyobb lehet még annál is, amekkora híres új-zélandi fajtársának, a 2011-ben elpusztult Shreknek volt.
 • Megszólalt az egyik elmeszelt ásványvízgyártó
  A többek között a Zafír és a Mizse ásványvizeket is gyártó lajosmizsei Magyarvíz Kft. közölte, saját és független laborokban elvégeztetett vizsgálatai szerint a cég ásványvizei kifogástalan minőségűek, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) által vizsgált tételeket...
 • Egy holdingba szervezné az áram-, gáz- és távhőszolgáltatókat a kormány
  A villamosenergia-, a földgáz- és a távhő-közszolgáltatásokat egy társaságcsoportba akarja szervezni a kormány a holding alapú közszolgáltatási rendszer részeként - az erről szóló kormányhatározat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.
 • Horogkereszt-rajzoló férfit fogtak el Baján
  Baja több pontján is horogkereszteket festett fel egy férfi, akit szemtanúk leírása alapján fogtak el.

Bejelentkezés tagoknak

©2010 Onlinetv-Portál. Minden jog fenntartva.