szombat, április 18, 2015
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   
Text Size

Keresés az oldalon

Online tv, On-line tv adások

 Nézze kedvenc TV műsorait az Interneten!


Az Online tv kifejezés az Interneten való televíziónézést foglalja magába. Ez a módja a televíziózásnak egyre nagyobb népszerűségnek örvend szerte a világon. Legfőbb előnye, hogy ezek a televízió adók ingyen nézhetőek, csupán internet hozzáférés és számítógép szükséges.
Könnyen elérhető Televízió Műsorok linkek Online Tv Internetes Tv Kábel Tv tévéújság műsorok
magyarul.

 Az on-line tv adások megtekintéséhez szükséges a Microsoft Media Player telepítése, amely egy ingyenes média lejátszó, bárhonnan elérhető és gyorsan telepíthető szoftver. (Ajánlott verzió a Média player 10 vagy ennél újabb) A szoftver elindítása után azonnal hozzáférhetünk az ingyenes tartalmakhoz, a bal oldali menüben már most olyan népszerű on-line tv adások között válogathatunk, mint az m1,m2,hírtv,duna tv online műsoraival sok-sok izgalmas tartalommal. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük az igények alapján.

A hagyományos televíziózás mellett a szórakoztatóipar ezen ágának online változata is egyre népszerűbb, a technológia azonban mindeddig nem volt kellően kiforrott ahhoz, hogy az online televíziózás széles körben elterjedjen. A válasz erre a kihívásra a Media Player, ami éppúgy kiszolgálja a felhasználók igényeit, mint a tartalomszolgáltatókét.

Nézzen be most videótárunkba, folyamatosan bővülő kínálattal retro mesék filmek, zenék dokumentumfilmek és humoros videók egy helyen. katt ide

Játsszon On-line játékainkkal, logikai ügyességi játokok ingyen katt ide

Új funkciók csak regisztrált felhasználóink részére, üzenőfal, és képeslapküldés, saját profil üzenetküldéssel.

Ha nem megy a kiválasztott adó, jelezze az üzenőfalon. Vagy a alul a segítség menüben talál hasznos információkat.

Üzenőfalra csak a regisztrált és bejelentkezett felhasználók írhatnak.


On-line látogatók

Oldalainkat 269 vendég és 6 tag böngészi

Aktuális tv műsorok

TV újság

©2010 Onlinetv-Portál. Minden jog fenntartva.